Tietoa tuotteesta

Miksi?

Tiedät varmasti viime vuosina hurjasti suosiota saavuttaneet Vibram –varvaskengät? Ohut ja minimalistinen pohja mahdollistaa jalkaterän luonnollisen liikkeen ja mukavan sekä välittömän tuntumaan alla olevaan alustaan. Tämän lisäksi varvaskengät mahdollistavat varpaiden yksilöllisen ja luonnollisen liikkeen toisiinsa nähden, jonka tavalliset kengät estävät.

Moni esimerkiksi Vibrameita kokeillut on todennäköisesti huomannut, että varpaita saattaa olla vaikea saada aseteltua kenkään. My-happyfeet –sukat jatkavat tästä, mihin varvaskengät jäävät. Ne auttavat varpaiden luonnollisen suuntauksen palauttamisessa. Niitä voi käyttää kotona, töissä tai vaikkapa nukkuessa.

Hyvin ja luonnollisesti toimivan jalkaterän pitäisi pystyä erottelemaan ja levittämään varpaat aivan samalla tavalla kuin pystymme liikuttamaan sormiamme.

 

Mitkä?

My-happyfeet –sukat ovat nimensä mukaisesti sukat, joissa on avonainen etupää ja neljä tarkasti koon mukaan mitoitettua varpaan erotinta. Erottimet ovat samaa materiaalia muun sukan kanssa.

Erottimet työntävät hellästi varpaita erilleen linjaten ne samalla muun jalkaterän kanssa asentoon, jossa niiden tulisi luonnollisesti olla. Sukat ovat suunniteltu erottamaan ja linjaamaan varpaat, jotta nykyaikaisten kenkien ja elämäntapojen haitalliset vaikutukset saataisiin minimoitua.

Sukat ovat unisex –malliset ja koot menevät seuraavasti:

Small – 4-6

Medium – 7-9

Large – 10+

Valmistusmateriaaleina on polyesteri (89%), akryyli (8%) ja elastiniini (3%).

 

Kuinka käyttää?

My-happyfeet –sukkien käyttö on hyvä aloittaa asteittain.

  • Aloita pitämällä erottimia varpaiden kärkien kohdalla 2-4 päivän ajan 15-20 minuuttia päivässä.
  • Muutaman päivän jälkeen voit asettaa erottimet puoleen väliin varpaita. Pidä sukkia 1-2 tuntia päivässä.
  • Muutaman viikon käytön jälkeen voit vetää erottimet aivan varpaiden juuriin. Voit pitää sukkia nyt pitkin päivää tai yön yli nukkuessasi.

 

Voiko my-happyfeet -sukkia käyttää kenkien kanssa?

Periaatteessa kyllä, mutta vain hyvin harva kenkä soveltuu hyvin niiden käyttöön. Jos haluat käyttää sukkia kengän kanssa, niin tämä edellyttää tavallista leveämpää kengän etuosan lestiä. Jos sukat tuntuvat kuitenkin mukavilta joidenkin kenkien kanssa ja käytöstä ei aiheudu haittatuntemuksia, niin käytölle ei ole esteitä.

 

Aloita siis käyttö maltillisesti ja lisää sitä hiljalleen.